PartyLiten opas liekittömiin tuoksuihin

Jos haluat käyttää kynttilöiden asemasta liekitöntä kodin tuoksua, meiltä PartyLitelta löydät viisi erilaista liekitöntä tuotetyyppiä, jotka tuovat kotiisi upeaa tyyliä ja lumoavaa tuoksua. Kaikki PartyLite-suosikkituoksusi ovat saatavilla myös liekittöminä versioina. Nauti tuoksusta missä ja milloin tahansa!

BeBalanced by PartyLite™ Essential Oil + Pure Fragrance

BeBalanced by PartyLite™ – Kodin tuoksu eteerisellä öljyllä

BeBalanced by PartyLite™ -tuoteperhe koostuu uniikeista PartyLite-tuoksuista, jotka kohentavat henkistä hyvinvointiasi, kun kaipaat rentoutta, tasapainoa, piristymistä tai rauhoittumista Ultraääni diffuusori ja eteeriset öljyt auttavat sinua luomaan rauhallisen seesteistä tunnelmaa olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Käyttöohjeet: Ultraääni diffuusori

 1. Lisää vettä ja eteeristä öljyä:  
 • 300 ml vettä + 10–12 pisaraa öljyä = 6 tuntia
 • 150 ml vettä + 6–8 pisaraa öljyä = vähintään 3 tuntia
 • 80 ml vettä + 3–4 pisaraa öljyä = vähintään 1,5 tuntia
 1. Kytke diffuusoriin virta.
 2. Ajastimella voit säätää laitteen virran katkeamaan tietyn ajan kuluttua. Laite sammuu automaattisesti, jos vesi on vähissä.
 3. Nauti tasapainottavasta tuoksusta jopa kuuden tunnin ajan.

Ominaisuudet
BeBalanced by PartyLite on uusin eteerisiin öljyihin perustuvien tuoksujemme tuoteperhe. Jokainen tuoksuista kohentaa henkistä hyvinvointiasi omalla tavallaan. Tuoksuja saa yksittäisinä yhden tuoksun pulloina sekä Energinen päivä + Positiivisuus- ja Rauhoittava päivä + Rentoutuminen -lajitelmina.

Hyvät puolet
BeBalanced kohentaa henkistä hyvinvointia tuoksuilla, joita voi käyttää yhdessä tai yksitellen. Diffuusori tekee vedestä ja BeBalanced-sarjan eteerisistä öljyistä viileänraikasta, tuoksuvaa höyryä ja sopii erityisesti isoihin tiloihin. Tämän höyryn muodostamisessa käytetään ultraääntä.

Tuoksut
Saatavilla ovat seuraavat tuoksut: Rento laventeli, Iloinen mandariini, Miellyttävä vanilja, Rauhoittava seetripuu, Eloisa eukalyptus, Hemmotteleva patsuli, Iloinen jasmiini ja Virkistävä piparminttu.

Ainutlaatuiset PartyLite-tuoksuelämykset odottavat ihastu BeBalanced-tuoksuihin!


PartLite ScentPlus Wax Melts

Scent Plus® Wax Melts

PartyLite Scent Plus® Melts -tuoksuvahojen ylellisiä tuoksuja yhdistelemällä voit luoda oman yksilöllisen Signature-tuoksusi. Ne sopivat etenkin kylpyhuoneen kaltaisiin pieniin tiloihin. After Dark™ -tuoksulla voit luoda makuuhuoneeseen sensuellia tunnelmaa. Usein tuoksuvahat vaativat tulta sulaakseen, mutta meidän tuoksuvahoillemme riittää lempeä lämpö. Sulata tuoksuvaha tyylikkäässä ScentGlow-tuoksulyhdyssä – turvallinen tuoksuelämys!

Käyttöohjeet

 1. Aseta PartyLite ScentGlow®-tuoksulyhty tasaiselle pinnalle.
 2. Tarkista, että tuoksumalja on puhdas.
 3. Jaa Scent Plus® Melts -tuoksuvaha paloiksi, jotta se sulaa ja levittää tuoksua tasaisesti. Suosittelemme laittamaan maljaan kaksi tai kolme palaa parhaan tuoksuelämyksen aikaansaamiseksi.
 4. Kytke ScentGlow-tuoksulyhtyyn virta.
 5. Nauti pitkäkestoisesta tuoksusta!
 6. Kun vaha ei enää tuoksu tai haluat muuten lopettaa tuoksulyhdyn käytön, kytke virta pois.
 7. Poista vaha. Tuoksulyhty on valmis seuraavaa käyttökertaa varten.

Ominaisuudet
SScent Plus® Melts -tuoksuvahan voi jakaa yhdeksään palaan. Vaha lämmitetään lempeällä lämmöllä tuoksulyhdyssä. Suosittelemme käyttämään 2–3 palaa kerralla. Niistä saa lumoavaa tuoksua jopa 60 tunnin ajan.

Hyvät puolet
Scent Plus® Melts on täydellinen valinta, kun haluat luoda oman persoonallisen Signature-tuoksusi. On lempituoksusi sitten kukkainen, hedelmäinen tai raikas, yhdistelemällä eri PartyLite-tuoksuja pystyt luomaan juuri sellaisen kodin tuoksun kuin haluat.

Tuoksut
Scent Plus Melts -tuoksuvahoja on saatavilla useissa PartyLite-tuoksuissa. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi hemmottelevat After Dark -tuoksut: Kasmirinpehmeä viinimarja, Mokkainen meripihka ja Samettinen luumu.

Jopa 60 tuntia ylellistä liekitöntä tuoksua kotiisi – Scent Plus® Wax Melts ja niihin sopivat tyylikkäät ScentGlow-tuoksulyhdyt!


PartyLite SmartScents Fragrance Sticks

SmartScents™

Oletko ihastunut tyylikkäisiin puutarhasuitsukkeisiimme? Kokeile sisätiloissa innovatiivisia SmartScents™-tuoksutikkuja, joilla saat tunnelmallista tuoksua kotiisi kellon ympäri, jopa 30 päivän ajan. Voit myös säätää tuoksun voimakkuutta mieltymystesi mukaan. Saatavilla on runsaasti erilaisia SmartScents-somisteita, joiden ansiosta tuoksutikkuja voi käyttää monilla eri tavoilla: sellaisenaan, kauniita muistoja täydentämässä tai jopa lempikirjojesi tukena . SmartScents-tuoksun saat kätevästi mukaasi myös tien päälle. GoSmart Mobiili-tuoksusomisteeseen voi laittaa neljään osaan katkaistun tuoksutikun – näin saat raikasta tuoksua vaikkapa autoon tai vaatekaappiin.

Käyttöohjeet

 1. Avaa SmartScents-pakkaus ja ota pakkauksesta sopiva määrä tikkuja.
 2. Tuoksun voimakkuutta voi säätää – tikun voi myös katkaista osiin.
 3. Aseta tikut SmartScents-somisteeseen tai GoSmart Mobiili-tuoksusomisteeseen.
 4. Nauti jopa 30 päivää kestävästä tuoksusta!

Ominaisuudet
Aloita yhdellä tikulla ja lisää tikkujen määrää, jos haluat voimakkaamman tuoksun. Käytä tikkuja SmartScents-somisteessa. Tikussa olevien urien ansiosta se on helppo katkaista osiin ja näin säätää tuoksun voimakkuutta. Kokonainen tikku tuoksuu voimakkaammin, mutta toisaalta tikun katkaisemalla saat hienovaraisempaa tuoksua ja yksi tikku kestää pidempään.

Hyvät puolet
SmartScents-tuoksutikut on valmistettu kestävästi hoidetuista metsistä saadusta paperista. Ne ovat täydellinen valinta, kun haluat lumoavaa tuoksua siististi ilman nestettä ja ilman liekkiä. SmartScents-tuoksutikut toimitetaan uudelleensuljettavassa pakkauksessa, joten niiden tuoksu säilyy ainakin vuoden ajan. Jos haluat luoda oman Signature-tuoksusi, suosittelemme yhdistämään enintään kolmea eri tuoksua.

Tuoksut
SmartScents-tuoksutikkuja saa kaikissa PartyLite-suosikkituoksuissa, muun muassa raikkaissa Fresh Home by PartyLite™ -tuoksuissa.

Jos haluat helppokäyttöistä tuoksua ilman nestettä, vaikka mukaasi tien päälle, valitse SmartScents.


PartyLite AromaPure Car Air Freshener

AromaPure™

AromaPure™ vie sinut raikkauden valtatien ohituskaistalle! Tämä monipuolinen tuoksutuote tuo pitkäkestoista tuoksua niin autoon kuin kodin kaikkiin huoneisiin. Ensin tarvitset Auton ilmanraikastimen  Sen mukana toimitetaan kaksi kiinnikettä ja naru, ja tuoksun voimakkuutta voi säätää kätevästi. Valitse yksi toinen toistaan lumoavammasta tuoksusta. AromaPure™ on valmistettu kestävästi hoidetuista metsistä saadusta paperista, ja se tuoksuu jopa 45 päivän ajan.

Käyttöohjeet

 1. Avaa AromaPure Auton ilmanraikastin.
 2. Aseta AromaPure-tuoksu paikalleen.
 3. Säädä tuoksun voimakkuutta.
 4. Kiinnitä somiste auton ilmastointiaukkoon.
 5. Nauti kiehtovasta PartyLite-tuoksusta!

Ominaisuudet
Luonnollinen AromaPure on liekittömistä tuotteistamme pitkäkestoisin ja voimakkain. Kahden kappaleen pakkauksessa toimitettava AromaPure raikastaa kellon ympäri. Kiinnikkeen ansiosta AromaPuren voi kiinnittää auton ilmastointiaukkoon, josta tuoksu leviää tasaisesti. Tuoksun voimakkuutta voi myös säätää näppärästi. Voit muuttaa AromaPure Auton ilmanraikastimen ulkoasua oman persoonallisen tyylisi mukaan magneeteilla – kokeile vaikkapa upeita Swarovski™-kristalleja!

Hyvät puolet
Kiinnikkeiden ja narun ansiosta tuoksu on erittäin monikäyttöinen: sen voi kiinnittää auton ilmastointiaukkoon tai vaikkapa ripustaa vaatekaappiin.

Tuoksut
AromaPure-valikoimaan kuuluu kuusi PartyLite-suosikkituoksua: Puhdas pellava, Tamboti Metsät, Mulberry, Viettelevä viikuna, Vaniljavaahtokarkki ja Valkolumimarja. Tarjolla on myös viisi Fresh Home by PartyLite™ -tuoksua: Bergamotti & pelargoni, Perfect Pet, Puutarhayrtit, Sitruunanektari ja Laventeli & Santelipuu.

Siirry raikkauden valtatien ohituskaistalle – valitse liekitön AromaPure ja Auton ilmanraikastin


PartyLite SmartBlends

SmartBlends™

SmartBlends™-tuoksurakeiden ansiosta PartyLite-suosikkituoksusta voi nauttia ilman nestettä tai vahaa. Tuoksu leviää nopeasti, ja monikäyttöistä tuotetta voi käyttää SmartBlends-tuoksulyhdyssä tai ScentGlow®-tuoksulyhdyssä, jolloin tuoksu on intensiivisempi. Täydellinen valinta keittiöön esimerkiksi sipulin tai valkosipulin käryn poistamiseen tai kylpyhuoneeseen lisäraikkautta tuomaan!

Käyttöohjeet

 1. Avaa SmartBlends-pullo.
 2. Kaada rakeita ensin korkkiin, sitten tuoksulyhtyyn. Rakeiden määrällä voit säätää tuoksun voimakkuutta.
 3. Kytke tuoksulyhtyyn virta. Saat raikasta tuoksua jopa 60 tunnin ajan!
 4. Kytke virta pois. Tyhjennä viilentyneet SmartBlends-rakeet roskakoriin..

Ominaisuudet
SmartBlends-rakeet on valmistettu kestävästi hoidetuista metsistä saadusta paperista, ja ne ovat näppärä ja siisti tapa poistaa epämiellyttäviä hajuja Fresh Home by PartyLite™ -tuoksuilla. SmartBlends-rakeissa käytetään NEOFRESH®-teknologiaa, joka poistaa hajut välittömästi. Kahdesta korkillisesta saat jopa 60 tuntia raikasta tuoksua.  

NEOFRESH-teknologia poistaa epämiellyttävät hajut luonnonmukaisten ainesosien ja eteeristen öljyjen avulla. Lue lisää täältä.

Hyvät puolet
Koska tuote ei sisällä nestettä, se on siisti ja helppo käyttää: tyhjennä rakeet roskakoriin käytön jälkeen. Rakeet ovat todella monikäyttöisiä. Niitä voi käyttää myös tuoksulyhdyssä. Voit valita sisustustyylisi täydellisesti sopivan ScentGlow-tuoksulyhdyn tai metallinhohtoisen SmartBlends-tuoksulyhdyn.

Tuoksut
Tarjolla on neljä Fresh Home by PartyLite -tuoksua: Bergamotti & pelargoni, Laventeli & Santelipuu, Puutarhayrtit ja Sitruunanektari.

Haluatko puhdasta raikkautta nopeasti ja ilman nestettä? Hanki SmartBlends jo tänään!

Osta liekittömät tuoksutuotteet kätevästi verkosta tänään, tai tutustu koko syksyn ja talven 2020 tuotevalikoimaamme täällä.