Kokoelmamme

Löydä uusimmat innovaatiset tavat nauttia PartyLitesta, tai tutustu parhaiten myyviin tuoksuihimme ja tyylikkäisiin kokoelmiin, jotka ihastuttavat vuodenajasta toiseen.
Fresh Home

Fresh Home

Sano hyvästit epämiellyttäville hajuille kotona ja matkalla. Fresh Home by PartyLite on kokoelma raikkaita tuoksuja joissa käytetään patentoitua NEOFRESH®-teknologiaa. Valikoima tuoksumuotoja, joilla poistat ruoan laiton, lemmikkien ja monen muun hajun upeilla aromeill.
Tuoksua ilman liekkiä

Tuoksua ilman liekkiä

Ylpeänä tarjoamme teille laajan valikoiman innovatiivisia tuoksumuotoja. Valikoimamme tuoksua ilman liekkiä avulla sinun on helppo nauttia tuoksusta sinun tavallasi, kotona tai matkalla. Löydä kodin tuoksuja eteerisillä öljyillä, tuoksuja autoon, paperista valmistettuja tuotteita ja paljon muuta.
SmartScents

SmartScents

Nauti upeasta tuoksusta missä vain. Kotona tai matkalla, SmartScents tuoksutikut ovat mahtavan monipuolinen tapa nauttia tuoksusta kellon ympäri. Laaja valikoima tuoksuja, nämä paperiset tikut ovat suosittu tapa tuoda raikkautta ja tuoksua koko vuorokauden.
Smart Blends

SmartBlends

Nauti raikastavista tuoksuista ilman nestettä ja huolettomasti. SmartBlends tuoksurakeemme tuottavat välitöntä tuoksua tuoksulyhtyjemme kanssa käytettynä. Ja ne valmistettu kestävästi hoidetuista metsistä saadusta paperista.
Aroma Pure

AromaPure™

Tuoksua, joka on tehty nopeaan menoon! Auton tuoksut ovat täysin muuttuneet kaikkien aikojen tehokkaimman liekiittömän tuoksumme avulla. Tätä innovatiivista tuoksua varten on Aromapure Auton ilmanraikastin, jonka voit personalisoida oman tuoksun ja magneetin avulla.
After Dark

After Dark™

Tutustu tähän mennessä aistillisimpaan tuoksu- ja somistekokoelmaamme, tehty täyteläisistä premium-tuoksuista ja aistillisesta tyylistä. Valikoima tuoksumuotoja ja elegantteja somisteita. Parhaimmillaan pimeän tullen.
GloLite Candles

GloLite Candles

Käännä loiste päälle maailman loistavimman kynttilän avulla! Saatavilla ainoastaan PartyLitelta, patentoitu vahasekoituksemme avulla voit nauttia loistoa koko kynttilän mitalla heti sytytettäessä. Saatavilla eri muodoissa ja tuoksuissa.
BeBalanced

BeBalanced

Valitse tuoksuja ja niihin sopivia innovatiivisia somisteita, suunniteltu auttaakseen sinua voimaan paremmin, useammin. Valikoima kodin tuoksuja eteerisellä öljyllä auttaa sinua muuttamaan mielialaasi, luonnollisesti ja spa-tyylillä.
Swarovski

Swarovski™

Lisää hieman kimallusta tyyliisi kokoelmamme avulla jossa on mukana aitoja Swarovski® kristalleja. Nämä erityiset somisteet ovat elegantteja ja vastustamattomia.
Nature's Light

Nature’s Light

Tuo kotiisi laatu tuoksujamme erityisellä aistikokemuksella. Näissä puusydämisissä kynttilöissä on ritisevä ääni palaessaan, joten voit luoda takkatulen tunnelmaa kotiisi, missä vain tilassa.
Copyright © 2020 PartyLite