Käyttöehdot


Tämä on PartyLiten virallinen verkkosivusto. Muut sivustot, jotka käyttävät yhtiömme nimeä, ovat yksityisten henkilöiden omia sivuja, joilla ei ole oikeutta tähän. Jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat lisätietoja, löydät kunkin maan yhteystiedot (puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen) kyseisen maan sivuilta. Jos tarvitset lisätietoja Suomen toiminnasta, anna nimesi ja puhelinnumerosi 'Ota yhteyttä' -lomakkeeseen, ja Konsulttimme ottaa sinuun yhteyttä.

Osoite:

PartyLite Oy
Itsehallintokuja 6, FI-02600 Espoo
Puh.: 09 8496 4199
Sähköposti: info@partylite.fi

Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole täysin tyytyväinen PartyLiten tuotteisiin otathan yhteyttä Konsulttiisi 14 päivän sisällä, vaihtaaksesi tai palauttaaksesi tuotteen. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta, sekä 6 kuukauden laatutakuu, joka kattaa vialliset ja kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet.
Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 09-8496-4199 (ma-to klo 10-12 ja klo 13-17, pe klo 9-12) tai info@partylite.fi. Y-tunnus: 1514259-7
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Lahjakortit

Lahjakorteilla voi ostaa ainoastaan normaalihintaisia tuotteita. (Tarjoustuotteita ei ole sallittu ostaa lahjakorttiostona.)
Jos tilaus sisältää tarjoushintaisia tuotteita, lahjakorttia ei voi käyttää osittain tai kokonaan maksutapana vaikka tilaus sisältäisi myös normaalihintaisia tuotteita.

Uusi asiakas, rekisteröidy uutiskirjeemme vastaanottajaksi ja saat 10% alennusta!!*

Saat kaikki ajankohtaiset kampanjat suoraan sähköpostiisi, sekä 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi.

*Asiakkaille, jotka rekisteröityvät ensimmäistä kertaa PartyLite uutiskirjeen vastaanottajaksi. Alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita.

Copyright © 2020 PartyLite