Join the Party
Join the party Päätä paljonko haluat ansaita ja nauti myös muista eduista. PartyLiten kutsujen järjestäminen todellakin kannattaa.
PartyLite Konsultti Tässä neljä tärkeintä syytä, miksi Konsulttimme rakastavat olla mukana yhteisössämme:
We excite
Me innostamme
Kutsut ja verkosto
PartyLite kutsut ovat hauska ja sosiaalinen shoppailuelämys. Tapaat ihmisiä, joilla on kiinnostusta omaan liiketoimintaan kuten sinulla. Pääset nauttimaan uskomattoman ihanista tuoksuista ja voit kertoa oman tyylitarinasi innovatiivisella sisustuksella.
We share
Me jaamme
Taloudellinen vapaus ja joustavuus
Aloita matkasi kohti hauskanpitoa, vapautta ja menestystä, ja ansaitset ensikutsuistasi lähtien. Voit itse päättää, kuinka paljon haluat ansaita.
We empower
Me voimaannutamme
Ole itse itsesi pomo
Löydä sisäinen yrittäjäsi. Tee töitä kotoa ja valitse itse työaikasi, löydä sinulle sopivin tapa tehdä töitä. Tuemme sinua matkallasi.
We Celebrate
Me juhlimme
PartyLite-matkoja ja palkitsemisia
Juhlimme kanssasi menestystäsi. Saat niin paljon enemmän kuin pelkkiä ansioita. Tule kanssamme matkalle Miamiin, Karibialle, Monacoon tai Välimeren risteilylle.

Miksi PartyLite? Meillä on ihania tuotteita, korkealaatuista koulutusta, sekä palkitsemme sinut saavutuksistasi ruhtinaallisesti.
Products
Ansiot & palkitsemiset
Ansaitse 20-25% palkkiota myynnistä, osta edullisesti, ansaitse enemmän bonuksia, etuja, palkintoja ja mielettömiä matkoja.
Flexibla arbetstider
Joustavat työajat
Matalat aloituskustannukset. Ei omaa varastoa. Ei kiintiöitä. Työskentele missä vain, miten vain, milloin vain.
Träning & Support
Koulutusta & tukea
Tarjoamme koulutusta, verkkotyökaluja, sekä #HappyPartyLitePeople-yhteisömme tuen.
Sinun etusi Saat ansioita jokaisista kutsuista
Kutsut

(viikossa)

Verkkokauppa tilauksia

(viikossa)

Ansiot

(viikossa)

Ansiot

(kuukaudessa)

1 1 60 € 240 €
2 2 120 € 750 €
3 4 190 € 950 €
SAA ANSIOTA, PALKITSEMISIA, TARJOUKSIA JA MM. LUKSUSMATKOJA.
Belöning
Oman liiketoiminnan aloittaminen
PartyLitella on helppoa
Business
Työkaluja sinulle
My Business -sivusto on verkkosivusto, josta löydät kaikki Konsulttina tarvitsemasi tiedot, sekä työkaluja, vinkkejä ja neuvoja. My Business -sivuston avulla voit kehittää liiketoimintaasi.
Tee työtä missä tahansa
Voit tehdä töitä missä tahansa. My Business toimii myös älypuhelimessasi ja tabletissa.
Kasvata liiketoimintaasi
Sanaa on helppo levittää helppokäyttöisten markkinointityökalujemme ansiosta. My Business -sivusto on personoitu, joten voit seurata omaa edistymistäsi ja ansioitasi.

Aloita Konsulttina Valitse sinulle sopivin tapa aloittaa
‘Helposti mukaan’ -pakkaus 9,90 € Oma verkkokauppa, 24/7 pääsy Konsulttien intranetiin & koulutusmateriaaleihin, Kirjallinen materiaali digitaalisessa muodossa ja Digitaalinen kuvasto.
‘Kutsut minun tavallani’ -pakkaus 49 € Tuotteita 100 € edestä – SINÄ VALITSET, Oma verkkokauppa, 24/7 pääsy Konsulttien intranetiin & koulutusmateriaaleihin, Kirjallinen materiaali ja 10 kpl kuvastoja.
‘Bisneksen rakentaja’ -pakkaus 99 € Tuotteita yli 350 € edestä, Oma verkkokauppa, 24/7 pääsy Konsulttien intranetiin & koulutusmateriaaleihin, Kirjallinen materiaali ja 20 kpl kuvastoja.

Konsulttimme
Karine Mascate PartyLite työ on niin rentoa, että pystyn hoitamaan sen helposti perheeni ohella. Pystyn päättämään omat työtuntini ja olemaan joustava. Aloittaminen oli todella helppoa - Konsulttini auttoi minua hankkimaan aloituspakkaukseni ja opetti minulle kaiken kutsujen pitämisestä. Rakastin sitä alusta lähtien! Kutsut eivät tunnu työltä, vaan niinkuin pitäisin hauskaa ystävien kanssa. Pian minulla olikin parit kutsut viikossa ja siitä se lähti.
Kysymyksiä ja vastauksia kutsuista
Itsenäisenä PartyLite Konsulttina tai Päällikkönä sinä edustat kynttilöitämme ja somisteitamme, myyden niitä kotikutsuilla tai verkkokaupan kautta. Sinä päätät missä myyt ja miten paljon haluat investoida liiketoimintaasi. Voit siis muokata bisneksestäsi omaan elämääsi sopivan, päättäen sen koosta. Olet oman onnesi seppä!
PartyLite kutsut ovat rento, sosiaalinen ostokokemus, jossa ei ole ostopakkoa. Kutsuilla tutustutaan yhdessä ystävien kanssa uusimman kuvaston tuoksu- ja kodinsisustustrendeihin. PartyLite Konsultti neuvoo ja auttaa sinua tuotteiden ostamisessa.
Kutsujen varaaminen on todella helppoa! Tarjoamme kaikein tarvittavan koulutuksen, työkalut ja materiaalit, joilla pääset alkuun. Sinun tarvitsee vain kirjata ylös tuntemasi ihmiset eri ympäristöistä, kuten ystävät, perheenjäsenet. naapurit - ja pyytää heitä emännöimään/isännöimään kutsut. Suosittelemme aloittamaan "varmojen tapausten" kanssa, siis perheenjäsenten, läheisten ystävien tai naapurien. Kerro heille myös, että' Emännät/Isännät voivat saada tuotteita VELOITUKSETTA, sekä puoleen hintaan! Heidän tarvitsee vain tarjota paikka ja vieraat, kun taas sinä tulet paikalle ihanien tuotenäytteiden ja kuvastojen kanssa. Vieraat voivat luoda oman Signature-tuoksunsa ja saada kodinsisustusvinkkejä. Emännät/Isännät voivat saada tuotteita veloituksetta, ja sinä ansaitset palkkiota myynnistä. Kaikki voittavat!
Sinä päätät! Ansaitset niin paljon tai vähän kuin haluat. Pidät mielellläsi kutsuja, olivatpa ne isot tai pienet - joltain kutsuilta saat pari sataa myyntiä, toisilta pari tuhatta. Konsultit ansaitsevat palkkiota myynnistä. Jos päätät alkaa rakentamaan omaa tiimiä, voit saada palkkiota myös tiimisi myynnistä. Voit siis ansaita joko taskurahaa tai täydet ansiot.
Kun aloitat Konsulttina, olet myös verkossa oman verkkokauppasi kautta, josta asiakkaasi voivat myös tilata tuotteita. Voit käyttää myös Facebook-sivuja tai muita sosiaalisen median työkaluja esitelläksesi uusia tuotteita, kuvia kutsuilta, ja kertoa asiakkaillesi PartyLite uutuuksista. Ja samalla kun olet tien päällä, voit myös jakaa linkkejä kuvastoihin, tarjousesitteisiin ja videoihin, ja kerätä tilauksia verkkokauppasi kautta.
Ilman muuta! Sinun ei tarvitse olla myyntimies tai sisustussuunnittelija työskennelläksesi PartyLite Konsulttina. Tarjoamme sinulle koulutusta, työkalut ja tukea saadaksesi liiketoimintasi menestymään. Saat henkilökohtaista valmennusta sinut sponsoroineelta henkilöltä, sekä pääsyn My Business -sivuille kellon ympäri.
Pääset tapaamaan muita Konsultteja ja Päälliköitä kuukausittaisissa tapaamisissa, konferenssissa tai PartyLite-matkoilla. PartyLite-tiimi tarjoaa myös säännöllisiä koulutuksia, sekä koulutusmateriaaleja Koulutusakatemiassa. Vuosittainen Konferenssimme tarjoaa hyödyllistä koulutusta bisneseksperteiltämme, sekä mahdollisuuden verkostoitua ja päästä tutustumaan uuteen kokoelmaan. Pääset siis mukaan lämpimään, toisiaan tukevaan yhteisöön. Me olemme PartyLite!
Meidän bisneksemme muuttaa ihmisten elämiä. Suunnittelemme ihania tuoksuja ja somisteita, mutta pintaa syvemmältä löytyy vielä enemmän. Sinulla ei ole kokemusta? Ei hätää. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnistä. Autamme sinua muuntamaan luontaiset kykysi itsevarmaksi Konsultiksi. Jos pidät ihmisten kanssa seurustelusta ja sinulla on aikaa pitää muutamat kutsut viikossa, ja tiedät 4 ihmistä jotka haluaisivat tuotteita veloituksetta, muuta ei tarvita. Me hoidamme loput. Anna innostuksesi näkyä!
PartyLitella mikään ei ole pakollista, sinä päätät kuinka paljon haluat tehdä. Sinä päätät omasta aikataulustasi ja siitä, kuinka pajon haluat ansaita. Joillain Konsulteilla on myös muita töitä ja näin ollen he tekevät vain 5-10 tuntia viikossa, kun taas toiset tekevät PartyLite Konsultin työtä täysipäiväisesti. Löydä oma sisäinen yrittäjäsi ja menesty!
Kun aloitat Konsulttina, voit päättää aloittaa sillä aloituspakkauksella, joka sopii sinulle parhaiten. Aloituspakkauksesta löydät kaiken tarvittavan päästäksesi alkuun. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia saada tuotenäytteitä edullisesti tai veloituksetta.
Aloituspakkauksen hinta on alkuinvestointisi. Voit valita sinulle sopivan pakkauksen. Aloita veloituksetta, tai investoi enemmän ja saat täyden palkkion heti alusta lähtien.
Meidän tavoitteemme on auttaa sinua saamaan toiminnastasi tuottoisa mahdollisimman pian mahdollisimman pienellä investoinnilla, tehden liiketoiminnastasi helppoa ja hauskaa!
Kutsut ovat tämän liiketoiminnan sydän ja paras tapa maksimoida tulosi. Jokaiset kutsut ovat mahdollisuus kasvaa, koska tapaat siellä tulevia Emäntiä/Isäntiä, tulevia Konsultteja ja asiakkaita. Tämän lisäksi verkkokauppasi on auki kellon ympäri, joten asiakkaat voivat shoppailla milloin tahansa! Verkkokauppa on hyvä tapa saada lisämyyntiä ja markkinoida toimintaasi.
Copyright © 2020 PartyLite