Välkommen!

SuomiSvenska
Var vi finns i världenFöretaget
Consultant testimonials

Succéberättelser

PartyLite har förändrat livet för tusentals människor runt om i världen. Våra Konsulter njuter av den frihet och den ekonomiska trygghet som en karriär med PartyLite erbjuder och möjligheten att dela med sig av våra underbara produkter med sina trogna kunder. Här kan du läsa vad några av våra väldigt motiverade PartyLite Konsulter har att säga om hur PartyLite har påverkat deras liv.

 

 

 

 KONTAKTA OSS 

 

 

EVA-LENA FRÅN LINDESBERG

 
PartyLites produkter, ljusen, tillbehören och Spa-kollektionen, är underbara. Det är för mig helt otroligt att ett företag som PartyLite finns, med egna designers till allt. Dofhusen som framställer våra utsökta dofter: Mullbär, Jordgubbsrabarber, Stilla Ocean m.fl, har gjort det väldigt enkelt för mig att hålla Visningar och göra karriär inom detta företag. Med PartyLites produkter och garanti känner jag mig säker när jag planerar min framtid och mitt företag. 

KERSTIN FRÅN GUSSELBY

 
Jag har världens bästa jobb. Jag får jobba med moderna ljus, spa-produkter och heminredning. Jag får träffa nya människor, äta gott och resa. Man behöver inte investera några pengar, bara sin egen entusiasm. Jag är min egen chef, styr min egen tid och dessutom tjänar jag pengar på allt detta. Visst skulle du vilja bli min jobbkompis? 

CATARINA FRÅN ÖREBRO

 
Att arbeta som Konsult är både roligt, stimulerande, utvecklande och flexibelt. Man hjälper människor att skapa lite lyx och en mysig stämning i deras eget hem. Man visar hur man på ett enkelt sätt kan förändra den gråa vardagen till något mycket mysigare. Man ger tips och inspiration till våra Gäster och Värdinnor hur man enkelt kan förvandla sitt eget hem. Man kan erbjuda andra samma möjlighet till att tjäna extra pengar och att även på så vis kunna få lite extra guldkant på vardagen. Man får själv bestämma sina arbetstider vilket gör att vem som helst kan göra detta. 
 

 

 

 

 

 

HUR MAN STARTAR

 

VAD FÅR DU?

 

SUCCÈBERÄTTELSER

 

 

 

 

©2016 PartyLite Worldwide, LLC. Alla rättigheter förbehålls.

Become a PartyLite Fan
Contact PartyLite
PartyLite Youtube
Follow us on Twitter!
Collect and organize the things you love.