TERVETULOA!

SuomiSvenska
Valitse maaYritys

Tiimi

Marko Saarenkanta

Toimitusjohtaja, PartyLite Nordic

Ihmiset tekevät PartyLite’sta minulle tärkeän. Saan uutta virtaa ihmisten onnistumisesta ja huikeistakin menestystarinoista. Valitsin PartyLiten työpaikakseni sillä pidän kodin sisustamisesta ja PartyLite tuotteilla voi jokaiseen vuodenaikaan tuoda uutta piristystä. Minun PartyLite suosikkituoksujani ovat oikeastaan kaikki hedelmäiset tuoksut – kesällä ehdoton ykkönen on Mango & mandariini ja talvella Viettelevä viikuna. Rakastan kesän lämpöä ja aurinkoa, mutta PartyLite avulla syksy ja hämärät ovat vuosi vuodelta yhä lähempänä sydäntäni. Pelkään jopa, että PartyLite tulee tekemään minusta ihan syksy-ihmisen! 

 

Riitta Rutanen

Myyntijohtaja, PartyLite Suomi

PartyLite työ on minulle elämäntapa. Erityisen tärkeitä ovat ihmiset, arvot, yhteiset kokoukset ja jaettu ilo. Haluan auttaa toisia saavuttamaan heidän unelmansa ja iloitsen siitä, että näen ihmisten onnistuvan. PartyLite lempituoksuni on Viettelevä viikuna, ehdottomasti!

On pari asiaa, joita ette minusta vielä tiedä. Ensinnäkin 4 on onnennumeroni ja se seuraa minua vahvasti arjessa. Toiseksi, olen tehnyt Phuketin saaren sauvakävelyennätyksen ja kolmanneksi, olen bongannut rekisterikilvet 1 - 999 ajalla 9/2001 - 4/2008 ja olen siitä erittäin ylpeä!

©2016 PartyLite Worldwide, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään.

Become a PartyLite Fan
Contact PartyLite
PartyLite Youtube
Follow us on Twitter!
Collect and organize the things you love.