TERVETULOA!

SuomiSvenska
Valitse maaYritys

Suoramyynti

Mitä on suoramyynti?

 

Menestys alkaa ihmissuhteista

Suoramyyntimenetelmämme ansiosta Konsultti toivotetaan tervetulleeksi koteihin pitämään esittely, ja häneen suhtaudutaan uutena ystävänä, jolla on kiinnostavaa kerrottavaa. Rentouttava ja lämminhenkinen ilmapiiri onkin juuri sitä, miksi Konsultit rakastavat PartyLitea: työ tuntuu enemmän hauskanpidolta, jossa kokoonnutaan viettämään aikaa uusien ystävien kanssa, kuin myyntitilaisuudelta. Lisäksi Konsulteilla on tarjolla mahtavia alennuksia ja palkintoja, joita Emännät/Isännät ja vieraat arvostavat ja rakastavat.

Ja koska PartyLite on sitoutunut varmistamaan, että kullakin Konsultilla on kaikki menestymiseen tarvittavat apuvälineet, tarjoamme heille monipuolista koulutusta ja henkilökohtaista perehdytystä.

Toimimme tiukan yritysetiikan mukaisesti.

PartyLite uskoo, että suoramyynnissä kyse ei ole pelkästään ansaitsemisesta. Kyse on vahvasta sitoutumisesta liiketoiminnan eettisiin periaatteisiin ja luotettavaan asiakaspalveluun. Tämän takia noudatamme maailmanlaajuisesti arvostetun Direct Selling Associationin (Suomessa Asiakkuusmarkkinointiliitto ASML:n) ohjeita.

Saat lisätietoja täältä

 

©2016 PartyLite Worldwide, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään.

Become a PartyLite Fan
Contact PartyLite
PartyLite Youtube
Follow us on Twitter!
Collect and organize the things you love.