TERVETULOA!

SuomiSvenska
Valitse maaYritys

Jokaisella menestystarinalla on mahtava alku.

Nykyään on tavallista, että naiset toimivat yrittäjinä. 1900-luvun alkupuolella se oli kuitenkin harvinaista. Mabel Bakerillä ja monilla hänen jalanjälkiään seuranneilla naisilla oli näkemys oman elämänsä muuttamisesta.

Yksi myrtti johtaa monen miljoonan dollarin liiketoimintaan

1900-luvun alkupuolella opettaja Mabel Baker alkoi valmistaa myrtistä kynttilöitä Cape Codissa. Ensin hän lahjoitti niitä ystäville ja sukulaisille, mutta pian yrittäjähenki valtasi hänet. Sitkeydellä, kovalla työllä ja aviomiehensä tuella Mabel muunsi vuonna 1909 rakkautensa kynttilöihin yritystoiminnaksi.

Mabel oli intohimoisen sitoutunut kasvattamaan yritystä koko elämänsä ajan. Kun hän kuoli 94-vuotiaana 1965, yksittäisestä myrtistä alkaneen liiketoiminnan arvo oli 6 miljoonaa dollaria. Vielä tänäänkin hän on roolimallimme menestymisessä.

Kynttilöistä tulee naisyrittäjien majakka

Vuonna 1973, kun yhä useammat amerikkalaisnaiset alkoivat siirtyä kodista työelämään, myös Mabel Bakerin kynttiläyritys kehitti rooliaan. Se loi tytäryhtiön, jonka nimi voi kuulostaa tutulta: PartyLite Gifts, Inc.

Mabelin peräänantamattomuus kantaa yhä

PartyLite aloitti vaatimattomassa toimistossa, jossa työskenteli kolme ihmistä. Mabelin inspiraation ansiosta he uskoivat itseensä. Lisäksi he uskoivat keksineensä mahtavan uuden myyntitavan: ”Mitä jos loisimme järjestelmän liikevoittojen jakamiseksi myyntiväen kanssa? Ja mitä jos tämä palkkio-ohjelma antaisi myyntihenkilöstölle mahdollisuuden myydä tuotteita suurten yritysten asemesta kuluttajille henkilökohtaisesti?” Varmaan arvaatkin, että ajatus toteutettiin. Tämän henkilökohtaisen lähestymistavan myötä PartyLite alkoi päättäväisesti keskittyä laatuun niin tuoksujen, somisteiden kuin ihmissuhteidenkin suhteen – juuri niin kuin Mabel olisi tehnyt. Suoramyyntimenetelmämme ansiosta Konsulttimme voivat määrittää oman tiensä menestykseen ja parantaa elämänsä laatua luomalla uran elämänsä ympärille eikä päinvastoin.

Kansainvälinen johtoasema saavutetaan Mabelin testaamien arvojen ansiosta

PartyLite tarjoaa kodin tuoksutuotteita ja somisteita itsenäisten PartyLite Konsulttien kautta ympäri maailmaa. Tuotevalikoima sisältää tuoksukynttilöitä, kynttiläsomisteita ja liekittömiä tuoksutuotteita. PartyLite tuotteita on saatavilla 19 maassa lähes 40,000 PartyLite Konsultin kautta. Vuonna 2015 PartyLite juhli 42-vuotista taivaltaan kodin tuoksutuotteiden maailmanlaajuisena johtajana ja 25-vuotista taivaltaan osana Blyth, Inc. yhtiöitä. Keväällä 2016 Carlyle Group (NASDAQ: CG) sekä Centre Lane Partners LLC, New Yorkissa toimiva yksityinen sijoitusyhtiö, ovat yhdessä luoneet Luminex Home Décor & Fragrance yhtiön. Siitä lähtien, PartyLite – yhdessä Candle-liten kanssa (yhdysvaltalainen kynttilöiden ja kodin somisteiden suunnittelija, valmistaja ja tukkumyyjä) – kuuluvat Luminex HD&F Companyn emoyhtiöön. Emoyhtiön toimitusjohtajana toimii Calvin Johnston.

Vahva usko liiketoimintaan ja innovaatioon takaa sen, että kodin tuoksutuotteiden johtaja pystyy tarjoamaan uusia mahdollisuuksia joka päivä kaikille heille, jotka haluavat tulla mukaan PartyLiten liiketoimintaan.

 

©2016 PartyLite Worldwide, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään.

Become a PartyLite Fan
Contact PartyLite
PartyLite Youtube
Follow us on Twitter!
Collect and organize the things you love.