TERVETULOA!

SuomiSvenska
Valitse maaYritys
Emännöi/isännöi kutsut
Emännöi/isännöi kutsut

Powered by Microsoft Bing Maps for Enterprise and SpatialPoint | Terms of Use © | Privacy Statement ©


Elämä on juhla. Palkitse itsesi juhlahetkellä.
Ostosten teko voi olla hauskaa ja mutkatonta. Vietä aikaa ystävien seurassa ja tutustu valloittavien tuoksujen ja kiehtovien tuotteiden maailmaan omassa kodissasi. PartyLite kutsujen emännöinti/isännöinti onkin todella hauskaa ajanvietettä! PartyLite Emäntänä/Isäntänä saat useita etuja ja erikoistarjouksia, joita muut eivät saa.

 Lisätietoja

Etsi Konsulttia nimeltä

Asteriskilla * merkityt kohdat ovat pakollisia.

Etkö tiedä Konsulttia?

SuomiRuotsi
Hostess specials

Emännän/Isännän ohjelma

Nauti laadukkaista tuotteista ja Emännän/Isännän ohjelman eduista samalla, kun vietät aikaa ystävien kanssa ja teet ostoksia oman kotisi rauhassa. PartyLite-Emäntänä/Isäntänä voit saada ilmaisia kynttilöitä ja somisteita, houkuttelevia erikoistarjouksia, tuotteita puoleen hintaan sekä varauslahjoja. 

 Lisätietoja

Hostess specials

Emännän/Isännän edut

Ryhtymällä PartyLite-Emännäksi/Isännäksi voit ansaita tuotehyvityksiä. Mitä enemmän kutsuilla myydään, sitä enemmän tuotehyvityksiä Emäntä/Isäntä ansaitsee. Voit käyttää tuotehyvityksiä uusimpiin tuotteisiin valintasi mukaan.

 Lisätietoja

Guest specials

Asiakkaan edut

Kaikki hyötyvät: sekä Emännät/Isännät että asiakkaat palkitaan osallistumisesta PartyLite kutsuille. Jos olet esittelyssä asiakkaana, tutustu kuukausittain vaihtuviin upeisiin erikoistarjouksiimme, jotka on tarkoitettu kaikille kutsuille osallistuneille.

 Lisätietoja

©2016 PartyLite Worldwide, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään.

Become a PartyLite Fan
Contact PartyLite
PartyLite Youtube
Follow us on Twitter!
Collect and organize the things you love.